GFI Software a Infinigate podepisují distribuční smlouvu

September 18, 2019 - 12:00

GFI Software rozšiřuje svou přítomnost na francouzském trhu díky dalšímu distribučnímu partnerovi, firmě Infinigate.

AUSTIN, Texas, Září 18, 2019 - GFI Software, přední poskytovatel softwaru pro zabezpečení sítí a komunikace dnes oznámil, že podepsal novou distribuční smlouvu pro Francii, s firmou Infinigate Group.

Infinigate Group, který již s GFI spolupracuje v Německu, Norsku a Velké Británii, se nyní spojí ve Francii s GFI, aby přinesla ještě více hodnoty prodejcům i zákazníkům.

Toto oznámení následuje oslavu prvního úspěšného kroku nabídky GFI Unlimited. GFI Unlimited poskytuje malým a středním firmám (SMB) přístup ke srozumitelnému softwaru pro zabezpečení sítě a komutace za jeden stály poplatek za předplatné. Tato nabídka pomáhá zprostředkovatelským partnerům stát se nenahraditelnými technologickými spojenci svých zákazníků, zatímco stále bude jejich obchod mít konzistentní a předvídatelný obrat.

"S firmou Infinigate Group jsme uzavřeli úspěšná obchodní partnerství na mnoha evropských trzích," říká Thomas Witting, ředitel prodeje v globální distribuci u GFI Software. "Přidání Infinigate France do portfolia distribuce evropského GFI umožní snadný a kompetentní přístup k produktovému katalogu GFI prostřednictvím zkušeného distributora jak s mezinárodní zkušeností, tak znalostí místního trhu."

Infinigate se soustředí na to, aby prodejcům dávala jedinečné nabídky, které přináší prodej a příležitost k výdělku, včetně hodnotných obchodních vztahů, prodejních programů, přístupu ke kreditům, výuce a vývoji.

“Velmi se těšíme na rozšíření naší smlouvy s GFI Software,” říká Stephanie Kayser, ředitelka managementu v Infinigate France. “Vždycky se těšíme na způsoby, jak zlepšit služby našim prodejcům. Přinášíme na trh nejnovější služby a produkty, aby mohli lépe podporovat své zákazníky. GFI Unlimited v kombinaci vzrušujících plánů na růst je nastaven tak, aby otevřel dveře k přidané hodnotě jak pro prodejce, tak pro jejich zákazníky. Nemůžeme se dočkat, až ve Francii začneme.”

Prodejci, kteří mají zájem o rozšíření své firmy nabídkou řešení GFI svým zákazníkům, se více mohou dozvědět na www.gfi.com/partner-program.


O GFI Software a Aurea SMB Solutions
GFI Software, součást  Aurea SMB Solutions, vyvíjí správně velká, chytře navržená IT řešení pro firmy všech velikostí. Naše řešení umožňují IT administrátorům snadno a účinně odhalit, spravovat a zabezpečovat firemní sítě, systémy, aplikace a komunikace bez ohledu na lokalitu. GFI Software, Aurea SMB Solutions je zprostředkovatelská firma se sítí partnerů po celém světě. Získali jsme mnoho ocenění a uznání v oboru a jsme dlouhodobým partnerem úrovně Microsoft® Gold ISV. Pro další informace o GFI Software, našich produktech a příbězích úspěchu ve více než 120 zemích světa, prosím navštivte www.gfi.com.


O Infinigate
Infinigate je nejdůležitější evropský distributor přidané hodnoty (VAD) s ohniskem zájmu výhradně na IT bezpečnost. Po úspěšných akvizicích a založení firmy bude Infinigate nadále vyhledávat atraktivní cíle v dalších zemích. Infinigate vytváří příležitosti na prodej a zisk pro prodejce a distributory prostřednictvím jedinečných marketingových aktivit, vysoké úrovně technické podpory, projektové podpory, podpory prodeje, a agregace a distribuce produktů. Proto se na Infinigate spoléhají přední prodejci bezpečnostních systémů. Více na www.infinigate.com