Exinda Network Orchestrator Vyhrává Zlato as coby produkt pro monitotvání aplikací a produkt pro správu

January 01, 0001 - 12:00

IT World Awards ohodnotilo Exindu hlavní cenou, plus stříbrem v kategorii Výkon sítě

AUSTIN, Texas Srpen 13, 2019  - GFI Software, Aurea SMB Solutions dnes oznámila, že Exinda Network Orchestrator byla v roce 2019 vyhlášena nejlepší Monitorovací aplikací a Správním produktem ve 14. ročníku každoroční soutěže IT World Awards®, pořádané Network Products Guide. Exinda také obdržela stříbro v příbuzné kategorii Monitoring výkonu sítě a Diagnostika.

Exinda Network Orchestrator umožňuje firmám a organizacím pochopit tok provozu a aplikací v jejich síti. S touto znalostí mohou snadno a proaktivně zvýšit nebo snížit bandwith pro zajištění výkonu nejdůležitějších aplikaci, jak uživatelé očekávají. Tento náhled a kontrola snižují stížnosti koncových uživatelů, zvyšují produktivitu a šetří firmám při problémech drahou možnost ‘rozšíření bandwithu’—řešení, které málokdy funguje dlouho.

“Exinda Network Orchestrator je mocný nástroj produktivity v srdci vaší sítě,” říká Dan Beer, GFI generální manažer. “Zákazníci často identifikují klíčové problémy, poškozující sít jen pár hodin po instalaci Exindy. Pak jim chytrá kapacita Exindy navrhne, jak problém vyřešit.”

Vítězství ve dvou kategoriích—jedna v kategorii sítí a druhá v kategorii aplikací—ukazují duální perspektivu Exindy na provoz a operace. Přes 400 firem se pro výkon sítě a plizcí obrací na Exindu.

Kromě těchto trofejí uznal Network Products Guide firmu GFI Software jako jednu z Nejžhavějších IT firem roku 2019.

Výroční ceny IT World Awards posuzují světově nejlepší v organizačním výkonu, produktech a službách, žhavých technologií a další v každé oblasti informačních technologií. Porotci jsou z celého světa a vítězové jsou určeni průměrem jejich hodnocení. Vítězové budou slavnostně oceněni v pondělí 28. října 2019 během každoroční slavnostní večeře na SVUS Red Carpet Awards Ceremony Dinner v San Franciscu, které se účastní finalisté, vítězové, porotci, a důležití lidé z oboru.


O GFI Software a Aurea SMB Solutions
GFI Software, součást Aurea SMB Solutions, vyvíjí správně velká, chytře navržená IT řešení pro firmy všech velikostí. Naše řešení umožňují IT administrátorům snadno a účinně odhalit, spravovat a zabezpečovat firemní sítě, systémy, aplikace a komunikace bez ohledu na lokalitu. GFI Software, Aurea SMB Solutions je zprostředkovatelská firma se sítí partnerů po celém světě. Získali jsme mnoho ocenění a uznání v oboru a jsme dlouhodobým partnerem úrovně Microsoft® Gold ISV. Pro další informace o GFI Software, našich produktech a příbězích úspěchu ve více než 120 zemích světa, prosím navštivte www.gfi.com.


O NPG cenách IT World Awards
Coby špičková publikace o technologickém výzkumu a poradenství hraje žurnál Network Products Guide důležitou roli v informovanosti a rozhodování koncových uživatelů ohledně všech oblastí informačních technologií. Výroční ceny IT World Awards jsou součástí programu ocenění SVUS Awards® , který je pořádán v Silicon Valley ve Spojených státech. Prohlédnout si kompletní seznam vítězů můžete na https://ceoworldawards.com/winners/2019-winners/