Distribuční smlouva znaků GFI Software a Bakotech

April 24, 2020 - 12:00

AUSTIN, Texas, Duben 24, 2020 - GFI Software, špičkový poskytovatel softwaru pro bezpečnost sítě a komunikace dnes oznámil, že podepsal novou distribuční smlouvu s polskou firmou Bakotech, která přinese přidanou hodnotu GFI prodejcům a zákazníkům.

Toto oznámení následuje oslavu úspěšného, 2-letého výročí neomezené nabídky GFI Unlimited. GFI Unlimited poskytuje malým a středním podnikům (SMB) přístup ke srozumitelnému softwaru pro bezpečnost sítě a komunikací za jeden neměnný poplatek.

Tato nabídka pomáhá zprostředkovatelským partnerům stát se nenahraditelnou technologickou pomocí pro jejich zákazníky, a přitom rozvíjet vlastní byznys s konzistentním a předvídatelným obratem. "Předtím jsme si vybudovali úspěšný obchodní vztah s Bakotech na Ukrajině a velmi se těšíme, že tuto skvělou spolupráci prodloužíme podpisem nové smlouvy s Bakotech, Polsko," řekl Alexander Udalov, Ředitel regionálního prodeje pro východoevropské trhy u GFI Software.

"Přidáním Bakotech Polsko do distribučního prostředí umožní snadný a kompetentní přístup ke katalogu produktů GFI skrze zkušeného distributora s mezinárodní odborností a zároveň znalostí lokálního trhu." Bakotech je soustředí na nabízení jedinečných nabídek prodejcům, které přinášejí příležitosti k prodeji a profitu, včetně hodnotných prodejních vztahů, prodejních programů, přístupu ke kreditu, přístupu, výcviku a vývoji.

"Těšíme se na podpis smlouvy s GFI Software," uvedl Krzysztof Hałgas, ředitel managementu polského Bakotechu. "Naší nejvyšší prioritou je zvýšit úroveň našich služeb, které nabízíme základně prodejců, a to nabídkou nejlepších produktů a služeb své třídy, které přinesou zákazníkům hodnotu a skvělou podporu poradenství jejich zákazníkům. Nabídka GFI Unlimited spolu se vzrušujícími plány na růst, jsou sada pro otevření přidané hodnoty jak našim prodejcům, tak jejich zákazníkům. Velmi se těšíme na začátek skvělé spolupráce v Polsku."

Prodejci se zájmem o rozšíření byznysu nabídkou řešení GFI zákazníkům zjistí víc na www.gfi.com/partner-program.

O GFI Software a Aurea SMB Solutions
GFI Software, součást Aurea SMB Solutions, vyvíjí správně velká, chytře navržená IT řešení pro firmy všech velikostí. Naše řešení umožňují IT administrátorům snadno a účinně odhalit, spravovat a zabezpečovat firemní sítě, systémy, aplikace a komunikace bez ohledu na lokalitu. GFI Software, Aurea SMB Solutions je zprostředkovatelská firma se sítí partnerů po celém světě. Získali jsme mnoho ocenění a uznání v oboru a jsme dlouhodobým partnerem úrovně Microsoft® Gold ISV. Pro další informace o GFI Software, našich produktech a příbězích úspěchu ve více než 200 zemích prosím navštivte www.gfi.com.

O Bakotech
BAKOTECH je mezinárodní skupina firem. Uskupení v cílené přidané hodnotě v IT distribuci, která reprezentuje řešení pro špičkové IT prodejce. Coby tzv. True Value-Added IT distributor BAKOTECH poskytuje svým partnerům a koncovým zákazníkům profesionální před-prodejní, následnou, marketingovou a technickou podporu. Geograficky skupina působí ve 26 zemích, a pokrývá centrální a východní Evropu, Balkán, Pobaltí, Kavkaz a střední Asii, přičemž kanceláře má v Praze, Krakově, Roze, Minsku, Kyjevě, Baku a Nur-Sultanu. Více na https://bakotech.com.