3 měsični přistup zdarma k řešeni Kerio Control VPN pro pomoc se spravou SMS nově s požadavky na praci z domova.

April 07, 2020 - 12:00

AUSTIN, Texas, Duben 7, 2020 - GFI GFI Software dnes představil 3-měsíční přístup zdarma k jeho řešení virtuální soukromé sítě Kerio Control (VPN). Kvůli krizi okolo COVID-19 po celém světě je nevídaná poptávka po tom, umožnit zaměstnancům práci z domova. Tato nabídka prodlužuje přístup zdarma ke Kerio Control, který zahrnuje přístup k VPN zdarma po tři měsíce, místo současného jednoho. Tato nabídka také zahrnuje přístup zdarma ke Kerio Control AntiVirus a WebFilter na dobu 30 dnů.

Noví i stávající zákazníci mohou získat Kerio -Control a jeho možnosti VPN pro kolik zaměstnanců potřebují, na tři měsíce zdarma.

“Toto je nevídané historické období, s největší masou lidí, pracujících na dálku, jaké jsme kdy viděli. Jako všechny firmy, ani malé a střední (SMB) neplánovaly podporovat takový počet domácích zaměstnanců za tak krátkou dobu”, říká Dan Beer, ŘEDITEL GFI. “Doufáme, že jim pomůžeme tuto situaci zvládnout.”

TTi, kdo mají zájem o nabídku Kerio Control VPN na tři měsíce zdarma pro firewall, správu ohrožení a přístup k VPN by měl navštívit web GFI a stránku o Kerio Control: https://www.gfi.com/products-and-solutions/network-security-solutions/kerio-control

Více než 25 000 firem na celém světě spoléhá na zařízení a software Kerio Control pro připojení k internetu, VPN a železnou ochranu před internetovým ohrožením jako viry, malware a útoky hackerů.


O GFI Software, Aurea SMB Solutions
GFI Software, součást Aurea SMB Solutions, vyvíjí správně velká, chytře navržená IT řešení pro firmy všech velikostí. Naše řešení umožňují IT administrátorům snadno a účinně odhalit, spravovat a zabezpečovat firemní sítě, systémy, aplikace a komunikace bez ohledu na lokalitu. GFI Software, Aurea SMB Solutions je zprostředkovatelská firma se sítí partnerů po celém světě. Získali jsme mnoho ocenění a uznání v oboru a jsme dlouhodobým partnerem úrovně Microsoft® Gold ISV. Pro další informace o GFI Software, prosím navštivte www.gfi.com.