Nove vydani GFI Archiveru zlepšuje využitelnost a mobilni přistup

March 19, 2020 - 12:00

AUSTIN, Texas, Březen 19, 2020 - GFI GFI Software dnes představuje nejnovější verzi produktu GFI Archiver. Nový GFI Archiver 15.0 nabízí kompletně aktualizované, responzivní webové rozhraní html5 pro procházení archivovaných položek snadněji z počítače nebo mobilního zařízení.

GFI Archiver archivuje vaše emaily, kalendář, faxy a další se zabezpečením proti napadení. Nové rozhraní pomáhá zákazníkům prohledávat a nalézat archivované materiály rychleji. Plně desktopová funkčnost pro vyhledávání a vybírání položek z archivu je nyní rozšířena na mobilní uživatele. To znamená, že mobilní uživatelé budou mít nové možnosti filtrovat vyhledávání přesněji. Zároveň nemění GFI Archiver 15.0 žádným zásadním způsobem to, jak se GFI Archiver používá. Přechod na verzi 15 bude pro stávající zákazníky snadný a nebude vyžadovat dlouhý zácvik.

"Tato nová verze GFI Archiver je druhá za méně, než rok. Je plně v souladu s naší snahou o neustálé zlepšování produktů," říká Dan Beer, ŘEDITEL GFI. "Zákazníci spoléhají na GFI Archiver, aby splnili požadavky na bezpečnost, které se nadále rozšiřují a vyvíjejí."

Zákazníci s platným předplatným GFI Archiveru nebo GFI Unlimited mohou na nové vydání okamžitě upgradovat. Nadále bude dostupné i legální UI; toto nové webové rozhraní může být používáno odděleně. To zajišťuje, že se zákazníci mohou přesunout k nejnovější verzi během aplikace nového UI svým vlastním tempem.

GFI Archiver je součástí softwarového balíčku GFI Unlimited. Zákazníci mohou spárovat GFI Archiver s produkty, jako je Kerio Connect (email, kalendář & spolupráce) a/nebo GFI FaxMaker (digitální faxování), a tak získat výrazně lepší funkce za mnohem méně peněz. Například zdravotnické organizace se obracejí na GFI Archiver a GFI FaxMaker, což jim pomáhá spravovat striktní soulad s bezpečnostními nařízeními pro přenos a uchovávámé citlivých zdravotních informací (PHI).


O GFI Software a Aurea SMB Solutions
GFI Software, součást Aurea SMB Solutions, vyvíjí správně velká, chytře navržená IT řešení pro firmy všech velikostí. Naše řešení umožňují IT administrátorům snadno a účinně odhalit, spravovat a zabezpečovat firemní sítě, systémy, aplikace a komunikace bez ohledu na lokalitu. GFI Software je zprostředkovatelská firma se sítí tisíců partnerů po celém světě. Získali jsme mnoho ocenění a uznání v oboru a jsme dlouhodobým partnerem úrovně Microsoft® Gold ISV. Pro další informace o GFI Software prosím navštivte www.gfi.com.